Пропускане към основното съдържание

Премиери / Повторения / БТВ / БТВ Лейди


Повторения БТВ  Лейди 
Премиери БТВ LADY


Коментари

Популярни публикации от този блог

Андриян Асенов Победител в финала на „България търси талант“

Големият победител на „България търси талант“ е  Андриян Асенов , който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева. Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в „студиото“ на „Късното шоу на Андриян Асенов“. Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория „Алма Алтер“ – Николай Георгиев. И заяви „Аз съм актьор от ново поколение“! „Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. ... Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавм да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира той в „Тази сутрин“. Негови подгластници станаха човекът –калк

Özge Özder (Джавидан ) от "Мелодията на сърцето" ще става майка в началото на 2021г

  Актрисата заедно със своят съпруг съобщиха новината в много сладко видео със всички близки роднини и приятели в официялнийят YouTube Cannel на актрисата Актрисата сподели новината с една от най близките си приятелки от малкия екран а именно с Asli Tandogan (Ламия от "Мелодията на сърцето") и много други .Буквално видеото за 3 дни събра 900 хил. гледания в официалния канал на актрисата .

RIP Memorian Ahmet Uz ( "Unutalmaz") Почина 09.11.2020

  Тъжна Новина от Турция от меката на турското кино и сериали след дълго белодробно заболяване от дълги години почина любимия актиор на всички Ахмет Уз познат в България от турските сериали а и най вече познат от хит сериала ("Незабравима").